lunes, 24 de diciembre de 2007

Fum Fum Fum

Ara fa dies que no escric, però és que l’estrès nadalenc em manté tancada al consumisme no responsable made in Corte Inglés. A més aquests dies (des de fa dos, per ser exactes) estic bocabadada amb la notícia. Borja-Villel marxa al Reina, què serà, oh! pobres de nosaltres, dels seguidors fidels del MACBA (des de que el MACBA és el MACBA). I la pitjor notícia per a mi és que a tothom li sembla bona notícia. Inclús pel que he sentit (tinc espies dins la catedral blanca) que a ell també li sembla. Per ara la seva anada no sembla imminent, fins juliol podrem seguir gaudint i exprimint la seva capacitat de gestió in BCN.
Però s’adona ell que han passat ja noséquants directors pel Reina i que no han pogut fer res (que el Ministre de Cultura no digués)? És veritat, per a ell han fet una mena de concurs "quiseràelmillordirectorpelReina?", però que quedarà en riures mil quan arribi un/a altre/a ministre (en especial si és d'un altre color polític). Tan malament s'està a BCN? Crec que s'equivoca molt marxant. BCN com a comunitat té coses que Madrid no (segurament Madrid té altres que BCN no té), que hi ha més consciencia política (ja sigui pel desastre del AVE, pel nacionalisme o l'antinacionalisme, però és cert) i que a Madrid no l'entendran com aquí? Si fins i tot l'estética del auditori del MACBA, com de refugi antiaeri o amagatall il·legal, està molt en sintonia amb el que dins es diu...
Estimat sr. Borja-Villel, no sé si és per l’afecte que tinc al espai que fins ara dirigia, no sé si és per la translació d’aquest afecte a la seva persona, m’agradaria donar-li un consell, tingui en compte que les meves nocions del món del art i de l’alta gestió cultural són gairebé nul·les, així que tal vegada vol desestimar el consell, però no marxi. Aquí té tota una chiquipandi que recolza, en molts sentits, el seu discurs, la té allà? Com a jove membre d’aquest tan fantàstic món l’únic que puc pensar és que per a mi és una llàstima, tot just ara que començava a gaudir del discurs travat al MACBA... Ara em farà agafar un avió per a cada magnífica expo que organitzi al Reina... Gràcies per tot el treball que ha fet aquí i espero que pugui aconsellar en el nomenament del seu successor (Barenblit com a dessig personal).
Bon Nadal.

1 comentario:

Alexandra González dijo...

si es que... menos mal que tengo este blog para ponerme al dia de todo lo que pasa en las altas sociedades ;)

prometo compensacion, lo prometo, lo prometo... hare todos mis quehaceres y compensare.

un besito pequeña!