jueves, 21 de febrero de 2008

La part dura

La fantàstica aprenent de galerista tot just acabava de tornar d’ARCO amb un mal de cames, braços, coll, panxa, cap i altres increïble… Muntar, vendre i desmuntar una fira és complicat, fins hi tot per a aquesta avantatjada alumna de la professió alarmística.
Penja, despenja, juguem al tetris, i tornem a jugar. Organització Patty, organització. Sí, sí, si d’això ja gasto, però com comprendràs el caos es inorganitzable. Ja, però corre que ve el Noguero. Ups, aquesta tarda inauguració a la Suñol. Buf! La jove aprenent està apunt de morir ofegada entre les seves obligacions (hipotecaries) quan de sobte ¡pum! Problema elèctric i fi del curs. A les 12 a casa.
ARCO genial, de entrar pagant , a convidada, a expositora , a VIP en dos anys. Visca humanitats (i el Tomás March,i l’Ana, Mas vull dir… Sense oblidar les meravelloses mans de l’Ana Cacahuet i el seu arrengement brasiler. Quina ironia, Brasil ARCO08. Ah, i l’altra Ana, per tota l’ajuda, en general, no passo a descriure que no acabo.
Total, que aquesta nit la jove i fantàstica aprenent torna a arribar tard a casa, el glamour de les inauguracions comença a semblar menys glamurós.

No hay comentarios: